Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Ongeval Pulle Wat We Tot Nu Toe Weten

Ongeval Pulle: Wat we tot nu toe weten

Samenvatting

Op 26 september 2023 vond er een ernstig ongeval plaats in Pulle. Een auto botste met een fietsster, en de fietser raakte daarbij zwaargewond.

Wat is er gebeurd?

Rond 17.30 uur reed een auto op de Kasteeldreef in Pulle. Ter hoogte van de kruising met de Grote Baan kwam de auto in botsing met een fietsster. De fietser werd aangereden door de auto en kwam ten val. Ze raakte daarbij zwaargewond.

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en brachten de fietser naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Onderzoek

De politie onderzoekt nog hoe het ongeval kon gebeuren. Er zijn getuigen gehoord en er wordt onderzocht of de bestuurder van de auto onder invloed was van alcohol of drugs. Ook wordt onderzocht of de fietser een fietshelm droeg.

Gevolgen

Het ongeval had grote gevolgen voor de fietser. Zij raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Het ongeval had ook gevolgen voor het verkeer. De Kasteeldreef werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer, waardoor er lange files ontstonden.

Hulpverlening

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben eerste hulp verleend aan de fietser. Zij is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Er waren ook veel omstanders die hulp hebben geboden. Zij hebben bijvoorbeeld het verkeer geregeld en de hulpdiensten geassisteerd.

Tips om ongelukken te voorkomen

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om ongelukken te voorkomen:

  • Houd u aan de verkeersregels.
  • Let goed op uw omgeving.
  • Wees extra voorzichtig bij kruisingen.
  • Gebruik altijd een fietshelm.
  • Rijd niet onder invloed van alcohol of drugs.



Ongeval Pulle

Komentar